perjantai 17. elokuuta 2012

Uusi tyylikäs kuvasto - liity joukkoomme!


Nyt on vihdoin upouusi syksyn kuvasto julkaistu perfecthome.fi sivuille! Kuvasto on otettu avosylin vastaan tuote-esittelijöiltämme ja sitä on kehuttu paljon.

56 sivuja täynnä mahtavia sisustustuotteita, jopa 47 uutuustuotteita. Olemme iloisia näyttämään sinulle mitä meillä on tarjota sinulle tänä syksynä.

Meidän tuotteilla on kova kysyntä ja Perfect Home myy kuin viimeistä päivää. Jos olet kiinnostunut sisustamisesta tai suunnittelet uuden työn tai harrastuksen hankkimista, Perfect Home tuote-esittelijän työ voisi olla sinua varten! On helppoa ja kannattavaa myydä meidän tuotteitamme. Sitä paitsi tämä työ on todella sosiaalista ja hauskaa. Päätät itse työn määrästä ja milloin teet työtä.

Jos liityt joukkoomme ja aloitat nyt, saat varmasti todella hyvän myyntistartin! Syksy- ja talvikausi on se aika vuodesta milloin tuotteemme kysyntä on korkeimmillaan ja myynti aivan mahtava!

Hyvien ansiomahdollisuuksien lisäksi tarjoamme tuote-esittelijöillemme tukipalvelua ja apua päästä alkuun. Meillä on viikottaiset uutiset, ”ViikkoUutiset”, josta löytyy aina tärkeitä tietoja. Meillä on myöskin oma foruumi Facebookissa missä voi ottaa yhteyttä toisiin tuote-esittelijöihin. Myyntikampanjoidemme myötä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan sekä kotimaa-että ulkomaanmatkoille!

Katso uusinta kuvastoamme. Haluatko ryhtyä tuote-esittelijäksi vai haluatko saada lisätietoja meistä? Ota yhteyttä meihin rekisteröimällä itsesi täällä. Otamme sinuun yhteyttä ja lähetämme sinulle ihanan kuvastomme ja tietoa tuote-esittelijän työstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti