lauantai 15. syyskuuta 2012

Habitare 2012


Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma joka on parasta aikaa käynnissä Helsingin messukeskuksessa. Tämä on yksi niistä messuista, joka järjestetään kerran vuodessa ja mihin on vain pakko päästävä! Messuilta löytyy aina uusia inspiraation lähteitä ja on ihana nähdä että meillä Suomessakin riittää osaamista, sisustuksen joka alueelta.

Ensi tunnelmat Habitaresta

Kierrellessäni messuja huomasin muutamia raaka-aineita jotka toistuvasti tuli esille, yksi niistä on käsittelemätön puu. Puu ylipäänsä kaikissa mahdollisissa muodoissa oli vahvasti  esillä.

Puuvillitys
 Väreissä vielä vahvasti, melkein dominoivasti oli esillä ”skandinaaviset” värit: valkoinen, harmaa, musta ja ylipäänsä vaaleat värit. Onneksi messuilla oli myös ihania väriläiskiä, vai mitäs tuumatte näistä ihanista italialaisista Meritalian huonekalusteista?

Virkistävää nähdä väriä kaiken keskellä :)Itse olen pitkään miettinyt hyödyntäväni puulavat, joko käytettyinä tai uusina. Messuilla löytyi monta jännää ratkaisua puulavojen käyttöön. Oma suosikkini on ihanasti katettu pöytä. Kattauksesta puhen olleen, kai te olette kaikki muistaneet Perfect Homen kattauskilpailun? Lisää ohjeita löydätte TÄÄLTÄ.

 Ja mitä parasta, lavoja voi vapaasti siirellä ja muokata niistä uusia tuotteita, vaikkapa viikoittain. Mielikuvitus on rajana näiden käytössä!Ja vielä lopuksi muutama inspiroiva kuva :)Habitare on auki vielä la ja su 15-16.9 klo. 10-18.00 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti