maanantai 19. marraskuuta 2012

Kerro paras sisustusvinkki, voita 50€ Perfect Home lahjakortti!

Mikä on paras sisustusvinkkisi, kerro se meille ja voita 50€ Perfect Home tuotelahjakortti.

Ehkä sinulla on taito järjestellä huonetta uudestaan, niin että se näyttää valoisammalta tai isommalta. Tai tiedätkö sinä jotakin valaistuksesta ja miten sitä kannattaa parhaiten hyödyntää. Ehkä vinkkisi koskee tiettyä huonetta, esim. eteistä tai kylpyhuonetta. Otamme mielellämme vastaan kaikennäköisiä ideoita. Tämä on oiva tapa inspiroitua ja jakaa mahtavia ideoita keskenämme. Vinkki voi siis koskea mitä tahansa sisustukseen liittyvää.Lähetä vinkkisi meille info@perfecthome.fi osoitteeseen, viimeistään 2.12 klo. 18.00 mennessä. Voittaja ja parhaimmat vinkit julkaistaan blogissamme.

Onnea! :)

6 kommenttia:

 1. Vinkkini on hyvin yksinkertainen : vaaleat lattiat- mitä pienempi kämppä sitä suuremmalla syyllä :) Vaaleansävyiset esim. laminaattilattiat tekee asunnosta kuin asunnosta avaramman oloisen. Varma ja toimiva ratkaisu :) Nykyään on uskomattoman hyvälaatuisia, hyvännäköisiä ja jopa erittäin edullisia laimnaattilattioita. (Käyttöluokka kannattaa olla vähintään 32, jotta kestää hyvin kulutusta) Suosittelen!

  Muutenkin vaaleat (ei välttämättä tarvitse olla "steriili" valkoinen) sisustuspinnat ja pehmeä valaistus toimii - ei yhtä kirkasta kattovalaisinta, jonka pitäisi valaista koko huone vaan kauniita pöytä-ja jalkalamppuja yhdistettynä kauniiseen kattokruunuun tai muuhun tilaan sopivaan kattovalaisimeen. Pelkkä kirkas kattovalaisin luo rumia varjoja nurkkiin eikä miellytä muutenkaan silmää. Mikäli mahdollista, himmentimet ovat loistava tapa vaihtaa valaistusta käytännön tarpeen mukaan.

  VastaaPoista
 2. Valot pois ja paljon kynttilöitä- se on siinä!

  VastaaPoista
 3. Sisustuksessa käytettävä ehdottomasti vaaleita sävyjä ja pienillä asioilla saa muutosta aikaiseksi. Jo sohvatyynyjen päällisten vaihtaminen ja torkkupeiton vaihtaminen tekee ihmeitä. Aina ei tarvitse pistää koko asuntoa remonttiin kun haluaa muutosta.
  -Supu-
  crying_tear(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Liiat tavarat pois ja kauniita yksityiskohtia väljästi tilalle

  VastaaPoista
 5. Kapea keittiö saa huomattavasti tilan tuntua, kun alakaapit ovat tummat ja yläkaapit ja seinät valkeat.

  VastaaPoista
 6. Pienessä mutta avarassa tilassa josta näkyy mm. eteinen, keittiö ja olohuone kannattaa suosia samoja värejä ainakin matoissa ja seinissä, tilasta tulee rauhallinen ja harmoninen, samat värit tekee näköharhan ja koti näyttää tilavammalta :)

  VastaaPoista