keskiviikko 13. helmikuuta 2013

FENG SHUI JA YSTÄVÄNPÄIVÄ

AVAIN HARMONIAAN JA MENESTYKSEEN

 
12320 Savona kynttilänjalat
FENG SHUI on tuhansia vuosia vanha oppi ihmisen ja ympäristön välisestä vuorovaikutuksesta.  Opimme, miten energia liikkuu meissä itsessämme ja ympäristössämme, vaikuttaen kaikkiin elämämme osa-alueisiin. Voidaan sanoa, että Feng Shuin vaikutus ympäristöömme on sama kuin akupunktion vaikutus kehoomme.  Tätä hyödyntämällä voimme saada aikaan suuria muutoksia elämässämme, usein yksinkertaisilla keinoilla!

Kuinka tätä oppia voidaan soveltaa ystävänpäivään? Näin meille vastaa
Cecilie Wergeland, joka on opiskellut Denise Linnin kanssa  – yhden maailman johtavista Feng Shui mestareista  – ja joka on sertifioitu Feng Shui konsultti (Interior Alignment og Instinctive Feng Shui). Hän on pitänyt kursseja ja esitelmiä – sekä konsultoinut paljon sekä yksityisesti että työpaikoilla.


Tässä hänen vinkkinsä sinulle, kuinka voit luoda oikean tunnelman rakkaasi kanssa tai jos toivot uutta rakautta elämääsi:

1.    MIETI PAREITTAIN.  Laita tavarat aina pareittain pöydälle, esim. Kaksi lyhtyä tai kynttilänjalkoja.

2.    SYTYTÄ PALJON KYNTTILÖITÄ ja takka, jos mahdollisuus sille on. Anna näiden hohtaa ja palaa kaikissa huoneissa ystävänpäivän kunniaksi.Tuli ja valo antaa meille energiaa. Tämän takia saamme keväisin paljon enemmän energiaa kuin talvella, koska aurinko lämmittää meitä jälleen pitkän talven jälkeen.

3.    YMPÄRÖI ITSESI VÄREILLÄ. Vaaleanpunainen on rakkauden väri ja punainen on elämänilon, energian ja seksualisuuden väri. Ystävänpäivän aikana on tarkoitus sekoilla värien kanssa! Isot ruusukimput, paljon tyynyjä ja kankaita, mielellään samettiset ja muutamat ylelliset saippuat kylpyhuoneessa, tekevät päivästä erikoisen.

TOIVOTAMME KAIKILLE MAHTAVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

12820 Bella Rosa kukkaruukkut
66020 Valencia Kynttilänjalat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti