maanantai 18. maaliskuuta 2013

TEE MUUTOS JOKAISENA PÄIVÄNÄPerfect Home on työskennellyt idässä monta vuotta. Matkoillamme olemme huomanneet monen lapsen elävän huonoissa olosuhteissa ja tarvitsevan apua. Olemme pitkään halunneet tehdä maailmasta vähän paremman paikan näille lapsille.

Lyhyen harkinnan jälkeen päädyimme tukemaan The Bridge of Life-järjestöä. Serbialainen Tanya ja amerikkalainen Ed perustivat The Bridge of Lifen 1990-luvun lopulla. Järjestöllä on käynnissä monta eri projektia eri puolilla Aasiaa ja kaikki keskittyvät lasten tarpeisiin.

The Bridge of Lifella on muun muassa lasten päiväkeskus Patheinissa Myanmarissa (aikaisemmin Burma). Perfect Homen avulla päiväkeskusta on nyt pystytty laajentamaan, jotta keskukseen mahtuisi enemmän lapsia. Tulemme myös yhdessä rakentamaan uuden keskuksen, jossa on tilaa myös nukkumapaikoille. Odotamme vain viranomaisten hyväksyntää rakennustöiden aloittamiselle. Voit seurata prosessin kulkua blogissamme.

Perfect Home arvostaa suuresti mahdollisuutta saada osallistua projektiin The Bridge of Lifen kanssa. On hienoa huomata kuinka paljon rakkautta Tanya ja Ed antaa yhteiskunnan heikoimmille, eli tässä tapauksessa Patheinin kodittomille katulapsille.Ed
Tanya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti