Kulissien takana

Vuoden aikana sisäänostajamme matkustavat ympäri maailmaa ja käyvät aktiivisesti sisustusmessuilla esim. Kiinassa, Intiassa, Filippiineillä ja Saksassa. Nyt he ovat juuri palanneet Pariisin ”Maison & Objet” messuilta.

Kuvat: www.maison-objet.com

Nämä messut, jotka kestävät yli 5 päivää, on mahtava inspiraationkohde tulevia trendejä varten. Täällä yli 3000 eurooppalaista edustajaa ovat paikalla , jotka myyvät lähinnä Euroopan markkinoille. Monet näistä tuotteista tulevat meille myyntiin vasta 1-2 vuotta myöhemmin. 
Kuvat: www.maison-objet.com
Kuvat: www.maison-objet.com

Luonnonmateriaalit ovat trendien keskipisteessä. Mieluummin isoja, tukevia esineitä, jotka ovat luonnollisesti värjättyä puuta. Sarjamme Avignon ja Chalet ovat modernia ja trendikkäitä tuotteita. 

Valkoinen ja luonnon erilaiset värit ovat tämän hetken dominoivat värit. Mutta tietysti väriäkin pitää olla! Värikkäitä mattoja on ollut jo jonkin aikaa mutta nyt näiden suosio on kasvanut kasvamistaan. Jotkut matoista joita tulee lisää on niin sanottuja ”Patchwork” mattoja. Nämä ovat värikkäät ja kuluneen oloiset. Eksklusiivisemmat matot ovat tehty vanhoista ja antiikkisista matoista, jotka ovat revitty auki ja uudestaan  ommeltu uudeksi matoksi. Oletkin jo ehkä nähnyt näitä?

Bilde fra www.maison-objet.com

1 kommentti: