Edut esittelyiden järjestäjille

Miksipä ei kutsua ystäväsi viihtyisille kutsuille? Se on sekä sosiaalista että mukavaa ja sitä paitsi saat hankittua sisustussuosikkisi rauhassa. Tämä on myös mukava pysähdys arkiaskareisiin.

Line Eidem
Line Eidemin (tj Egon) mielestä Perfect Homen kutsuilla on sekä sosiaalista että mukavaa ja hän nauttii emännän roolista. Tässä Line jakaa muutaman kokemuksen kanssamme:

”Toimin yleensä emäntänä kaksi kertaa vuodessa. Kerran keväällä ja kerran syksyllä. On aina yhtä hauskaa nähdä monia tyttöjä saman illan aikana. Perfect Homen tuotteet ovat täydellisiä ja ovat hyvälaatuisia. Myös ystävättärilläni on erilaiset maut, mutta kaikki löytävät aina jotakin ostettavaa kotiin, maalle tai lahjaksi.
 
Mahtavat emännänedut ovat lisäbonus, sen lisäksi että saan mahdollisuuden tavata ystäviäni. Tässä toissapäivänä sain kehys-hyllyn kiitoslahjaksi ja tämän on ollut toivelistallani kauan!!”

Ylensä kutsun 10-12 vierasta, kollegoita, ystäviä tai sukulaisia. Nopeasti meillä on tiivis porukka, joka painostaa minua pitämään kutsuja koska heillä olisi vapaa ilta. Tarjoan jotakin pikku purtavaa ja mahdollisesti myös kakkua ja tietysti kahvia. Seurustelemme ja nautimme tuotteista illan aikana. Aina jokin tuote nousee illan puheenaiheeksi, joku jonka kaikki haluavat.

Anne Britt Strand ja Siri Brennvall Sæternes
Demo/esittelypöytä
Helga Forbord

Mukava, tehokas ja aina minun kutsuilla esittelyjä pitävä tuote-esittelijä Helga Forbord, laittaa aina yhtä kauniisti tuotteet esille.


Matkustelen paljon työni puolesta Egonilla, minulla on mies, lapset, talo ja paljon muuta… mutta aina on aikaa Perfect Homen kutsuille! Iloitsen siitä joka kerta ja se on yleensä iltani kohokohta.


Perfect Homeen on sama kuin positiivisia kokemuksia!


Haluatko olla emäntänä Perfect Homella?

Rekisteröidy TÄSTÄ niin tuote-esittelijä lähelläsi on sinuun yhteydessä :-)

On paljon etuja jos pidät esittelyn kotonasi. Voit saada arvokkaan kiitoslahjan ja sinulla on mahdollisuus ostaa suosikki tuotteitasi puoleen hintaan. Mikä voi olla parempaa kuin tämä? Kevään aikana tuotteitamme voi ostaa puoleen hintaan!!! Mitä sanot näistä ihanista tuotteista? Tiedän niiden olevan monen toivelistalla.

korkeakiiloitettu viinijäädytin/hedelmävati, nahkakahvoilla

Høyglanspolert stålbrett med lær håndtak
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti